torstai 7. helmikuuta 2013

Välikommenttia, palautetta & kysymyksiä

Tässä on viime päivinä tullut jo useampi bloggaus, mutta koitan / koitamme jatkaa tasaista tahtia jotta saavuttaisimme hiljalleen nykyhetkeä.

Sitten muita asioita, mainittakoon että olemme jo saaneet ensimmäiset lukijat sekä palautetta / kysymyksiä sähköpostitse. Nämä muutamat palautteet ovat olleet positiviisia ja lähinnä kehuja herättäviä. Minusta on mukava kuulla, että muut ihmiset ovat innostuneet myös kokeilemaan vastaavaa piristääkseen seksielämäänsä.

Tässä olisi muutamia meille esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin:

1.) "Käyttekö toiveita tasapuolisesti vuoroittain läpi ja minkä on tämän hetken saldo?"

- Kyllä, käymme pääasiassa toiveita vuoroittain läpi - ainakin toistaiseksi. Tämän hetken saldo huitelee jossain kymmenen tienoilla. Täytyy myöntää, että tämän projektin myötä seksielämämme on vilkastunut huomattavasti.

2.) "Millaiset säännöt teillä oli toivelistojen luontiin?"

- Ihan oman näköisemme "säännöt", lähinnä se oli toteamus ettei meitä kiinnostaa laajentaa seksuaalisia kokemuksiamme kuin kahdestaan. Ts. luvassa ei ole mitään kimppoja tai vastaavaa! Muuten meillä on aikalailla vapaa repertuaari ja ainakin omasta mielestämme paljon kokeiltavaa jäljellä :) Toki jos jokin asia askarruttaa toista kovasti niin keskustellemme toiveen toteutuksesta, mutta tähän mennessä ei ole mitään ylitsepääsemätöntä tullut vastaan.

3.) "Meinaatteko pistää nettiin kuvia itsestänne toiveiden kimpussa?"

- Ei. Seksileluista, vaatteista ja asennoista tänne kyllä tulee kuvia.

Paljon kiitoksia kaikille palautteen ja kysymyksien lähettäjille. Lisää saa pistää tulemaan!

PS. Seuraavaksi on luvassa toive #3, ja se on vuorostaan minun listaltani. Toiveeni on että harrastamme itsetyydytystä yhdessä mieheni kanssa, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti