perjantai 15. helmikuuta 2013

Kokeilu #4 - Eroottinen elokuva (osa 1)

Edellisestä päivityksestä on jo kulunut hieman aikaan, joten on aika jatkaa siitä mihin jäin viimeeksi. Haluasin näin alkuun myös kiittää kaikkia palautteen ja kysymysten lähettäjiä, koitan vastata niihin täällä lähiaikoina.

Toive #4 oli eroottisen elokuvan katsominen yhdessä. Itse asiassa toive löytyi meidän kummankin listalta, joten ryhdyimme tuumasta toimeen heti. Tavoittena oli löytää sellainen elokuva, minkä katsomisesta kumpikin tykkäisi :) Tämä kuulosti yksinkertaiselta: selataan vain verkkokaupasta tai latauspalvelusta elokuva ja aloitetaan sen katsominen. Todellisuus olikin sitten hieman karumpi. Suurin osa pornoelokuvista kun on suunnattu pääasiassa miehille, joten pariskunnalle ja varsinkin naisen kannalta miellyttävän elokuvan löytäminen oli suuritöinen operaatio. Kriteerit elokuvalle olivat hyvinkin vähäiset, mutta silti selasimme useammankin katalogin läpi kunnes löysimme mieleiset elokuvat. Päädyimme lopulta kahteen elokuvaan, jotka olivat suunnattu pariskunnille ja enemmänkin opetuksellisia.



Nämä elokuvat sopivat projektimme kanssa yhteen enemmän kuin mainiosti. Ne sisältivät opetuksellisen osuuden ja tämän jälkeen näyttelijät toteuttivat opetuksen neuvoja käytännössä.

Päätimme aloittaa katsomalla sarjan ensimmäisen elokuvan ja täytyy sanoa että ainakin me opimme niistä muutamiakin asioita. Ensimmäisellä katselukerralla sovimme, itseään saa hyväillä elokuvaa katsellessa mutta eihän se pitänyt :D Elokuvaa oli katsottu varmaan noin 30 minuuttia ja päätimme siirtyä toistemme kimppuun :) Jälkikäteen olemme katsoneet kummatkin elokuvat ja jopa muuttaneet toivelistojemme sisältöä neuvojen sekä uusien ideoiden siivittämänä. Päätimme myös, että tulevaisuudessa voisimme etsiä hieman enemmän "toimintaa" sisältäviä elokuvia, mutta ainakaan toistaiseksi emme ole vielä tätä toteuttaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti