tiistai 5. helmikuuta 2013

Moikka kaikille!

Minun nimeni on Maija, ja tämä on minun (sekä mieheni) blogi seksistä, seksuaalisuudesta, seksileikeistä sekä seksileluista parisuhteessa. Blogin on lähinnä tarkoitus toimia omana päiväkirjanani sekä samalla tuoda iloa myös muille :)

Mutta sitten itse asiaan. Idea tämän blogin kirjoittamiseen lähti siitä, että mieheni kanssa päätimme piristää ja korjata hieman rempallaan olleen seksielämämme. Olimme ajautuneet yli 5 vuotta kestäneessä suhteessamme syystä tai toisesta siihen, että seksielämämme ei oikein ollut tyydyttävää kummankaan mielestä. Kun vihdoin päätimme nostaa kissan niin sanotusti pöydälle tämän vuoden alussa saimme loistavan idean piristää suhdettamalle. Sovimme, että kumpikin saa vuorollaan toivoa jotain uutta asiaa makuuhuoneen puolella - kunhan pysyisimme sopimiemme sääntöjen puitteissa. Joidenkin mielestä tämä voi vaikuttaa kovinkin tylsältä, mutta meille tämä oli uutta, koska seksielämämme näin jälkikäteen ajatellen oli hyvinkin toistavaa.

Päätimme siis tarttua härkää sarvista ja asiasta innostuneena, sekä lyhyen tuumailun jälkeen meille tuli molemmille aika pitkä lista asioita mitä makuuhuoneen puolella voisi koittaa uudestaan tai kokonaan uutena asiana ;) Tätä listaa on suoritettu tämän vuoden alusta alkean ja jatketaan niin kauan kuin sitä riittää. Tavoitteena on sitten raportoida / kommentoida mietteitä sekä ideoiden toimivuutta mahdollisimman usein matkan varrella tänne blogiin.

Siinä tämä aloitus sitten kait oli :) Luulin, että minulla olisi jotain tajunnan räjäyttävää sanottavaa heti alkuun, mutta ehkä myöhemmin...

Mukavaa kevään odotusta kaikille tämän blogin parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti