keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Kokeilu #2 - Suuseksiä (teoriaa) 1/2

Ensimmäisen toiveen toteutus oli siis menestys, kuten edellisessä bloggauksena totesin ja päätimme jatkaa kohti uusia seikkailuja. Tällä kertaa oli mieheni ensimmäisen toiveen vuoro. Kyseinen toive ei yllättänyt minua lainkaan, listassa komeili ensimmäisenä lyhyesti ja ytimekkäästi "suuseksiä".

Jälleen kerran joidenkin mielestä ehkä hieman tavallista, mutta meidän suhteessa tämä kuuluu harvinaisuuksiin. Minun täytyi itse asiassa hetki pohtia, että milloin viimeeksi olin antanut miehelleni suuseksiä tai että milloin minä olin sitä saanut viimeeksi. Päädyin pohdiskelussani siihen, että kyseistä seksin muotoa meillä oli harrastettu viimeeksi joskus suhteen alkuvuosina eli noin 3 vuotta sitten. Suuseksi oli vain siis tipahtanut meidän ruutiininomaisista muuttuneista seksileikeistä jo pidemmän aikaa sitten.

Syy suuseksin lopahtamiseen puolin ja toisin taisi olla ehkä pääasiassa minussa. En vain ole yksinkertaisesti oikein ikinä pitänyt sen antamisesta ja sen vastaanottaminenki ilman puhdasta alapäätä tuntui jotenkin ällöttävältä. Suurin osa miehistä varmasti pitää suihinottoa tyttöystävän velvoitteena, mutta tietäisittepä kuinka haastavaa kyseinen operaatio on - voisi sanoa että varsinaista multitaskingia. Siinä saa samaan aikaan imeä sykkivää penistä, varoa ettei ota sitä liialla syvälle nieluun, pitää varoa hampaitaan, pitää muistaa hyväillä peniksen vartta, pitää koittaa niellä erittyvää sylkeä ja tuohutippojen sekoitusta sekä muistaa hengittää. Tämän lisäksi jos pystyy katsomaan rakastaan silmiin sekä hymyilemään niin on mestari! :) Tässä vaiheessa ollaan vasta suorituksessa, ja tietysti tätä kaikkea pitäisi pystyä tekemään hieman nopetettuna loppua kohden. Puhumattakaan itse hekuman huipusta, jolloin pitäisi pystyä nielemään muutaman ruokalusikallisen verran spermaa ilman että et saa koko lastia paineella suoraan nieluun. Kaiken kukkuraksi muistan aina saaneeni kauhean närästyksen nieltyäni spermaa, joten ei ihme että tämä nautinto oli jäänyt.

Kaikesta yllä kuvaamastani huolimatta päätin tarttua härkää sarvista, tässä vaiheessa en ala hannailemaan ajattelin. Päätin järkinaisena tehdä hieman "esitutkimusta" netissä asian tiimoilta, josko oppisin nauttimaan suuseksin antamisesta sekä saamisesta tulevaisuudessa. Netistä löytyi muutama ihan hyviä ohjeistuksia, jotka yllättäen kehoittivat seuraaviin asioihin:

1.) Etene rauhassa, hyväile penistä aluksi vaikka käsin
2.) Varo ottamasta penistä liian syvälle suuhun
3.) Muista hengittää! :)
4.) Varo hampaita
5.) Sylkeä ei ole koskaan liikaa (ymmärrettävää mutta sitä voi kyllä olla liikaa)
6.) Älä jännitä leukoja, eli koita rentoutua ja ota itsellsesi mukava asento
7.) Pidä taukoja ja hyväile penistä käsin tällä välin
8.) Loppuhuipennuksen voi hoitaa käsin, ja ottaa spermat rinnoille tai huulille / kasvoille. Näiden lisäksi yksi neuvo oli myös ostaa makukondomeja ja käyttää niitä suuseksiä antaessa.

Minulla oli nyt uusi itsevarmuus asiaan ja tekniikkakin hallussa (ehkä), joten seuravaksi itse asiaan :)

http://www.avatv.fi/rakkausjaseksi/artikkeli.shtml/suuseksin-salat---nain-viet-miehen-taivaisiin/2010/09/1196522

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti