lauantai 23. helmikuuta 2013

Kokeilu #5 - Herkkuja & hierontaa

Seuraavana toiveena listallamme oli eroottinen hieronta. Joiduimme jälleen kerran nettiostoksille, mikä alkaa tätä nykyä onnistumaan jo aikalailla rutiinilla :) Valikoimaa näytti olevan eri nettikaupoissa laidasta laitaan. Lopulta mukaamme tarttui hierontayöljysetti, jonka mukana tuli öljy ja PVC-lakana sekä otimme erillisen vartalosuklaan. Pohdimme tovin, että tarvitsemmeko PVC-lakanaa vai emme, mutta se vaikutti jollain tapaa kiihottavalta ja samalla ei tarvitsisi varoa petivaatteiden likaantumista!



Parin päivän päästä tilauksesta saimme taas kerran käydä postissa hakemassa paketin, jotta pääsimme toiveen kimppuun. Postissa käynti alkaa mennä tätä nykyä rutiinilla, enää ei hävetä niin paljoa, jos postivirkailija mahdollisesti huomaa mistä pakettimme on tulossa :)

Kotiin päästyämme päätimme perehtyä pakettimme sisältöön heti ensitöiksemme. Paketista paljastui ensin vartalosuklaa. Vartalosuklaapakkauksen ei sisällöllään juuri yllättänyt, se oli juuri sellainen kuin netissä näimme - tosin sivellin vaikutti hieman heppoiselta. Seuraavana vuorossa oli hierontaöljysetti, joka vastaavasti ylitti ensisilmäykseltä odotuksemme - lakana oli suurempi kuin odotimme (200 X 230 cm).

Paketin purettuamme päätimme suoraan siirtyä makuuhuoneen puolelle kokeilemaan ostoksiamme. Levitimme suurehkon PVC-lakanan sängyllemme - se näytti siltä että se oikein odotti meitä sen kimppuun :) Päätimme aloittaa kokeilun suoraan hierontaöljystä jättäen vartalosuklaan myöhempiin herkutteluhetkiin.

Koska kyseessä oli oma toiveeni sain luvan olla ensimmäinen hierottavana. Sain ensin hieronnan selkäpuolelleni ja tämän jälkeen käännyin selälleni ottamaan vastaan loput nautinnosta. Hieronta oli kauttaaltaan mukavan rentouttavaa ja nautin erityisesti niskojen, jalkojen, pepun ja rintojen hellästä hieronnasta mikä ei jäänyt mieheltäni huomaamatta.

Kun olin saanut oman osuuteni hieronnasta vaihdoimme paikkoja. Levitin öljyä mieheni koko vartalolle ja hieroin häntä edestä sekä takaa välillä kiusoitellen hänen penistään. Kiusoittelua ei tarvinnut jatkaa kovinkaan pitkään ennen kuin sain "samalla mitalla takaisin", jonka seurauksena siirryimme rakastelemaan :)

Loppuyhteenvetona voidaan todeta, että hieronta oli mukavaa meistä kummastakin. Öljyn maku ja haju ei ollut paha, mutta varmasti parempiakin vaihtoehtoja löytyy. Vartalosuklaan kokeilu jäi toiseen kertaan, mutta se ei menoa haitannut - onpahan jotain mukavaa odottamassa. Mitä PVC-lakana tuli, niin se oli ehdottomasti tarpeellinen mielestäni. En voisi kuvitella millainen putsaaminen lakanoissa ja varsinkin sängyn patjoissa olisi ilman sitä. Nukuimme lakanan kanssa yhden yön, mutta siihen tarkoitukseen se ei oikein soveltunut. Ehkä jos sen pistäisi normaalin lakanan alle suojana sitä voisi käyttää myös nukkumiseen. Lakanan putsaaminen ei ollut myöskään niin suoraviivaista kun olin toivonut, öljyä kun ei noin vain pyyhi pois muutamalla pyyhkäisyllä! Mutta lyhykäisyydessään voimme todeta ja suositella eroottista hierontaa myös muille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti