keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kokeilu #7 - Eroottinen viikonloppu

Päätimme seuraavana toiveenamme toteuttaa eroottisen viikonlopun ja varasimme matkan Kööpenhaminaan. Tarkoituksenamme oli viettää mukava viikon loppu yhdessä, syödä hyvin, käydä vähän ostoksilla sekä tietysti viettää intiimejä hetkiä :) Olimme käyneet Kööpenhaminassa aikasimmin vain kerran ja tykästyimme paikkaan heti silloin. Nyt kun oli ajankohtaista keksiä matkakohde sopivan lyhyen etäisyyden päästä päädyimme sen enempää pohtimatta tähän vaihtoehtoon. Vaikka Kööpenhamina onkin lyhyen lentomatkan päässä, jouduimme silti hieman järjestelemään että saimme lähdettyä matkaan jo perjantaina aamulla.

Matka meni kokonaisuudessa hyvin ja kaupoilta tarttui kaikenmoista kivaa matkaan. Myös ruoka oli loistavaa jokaisessa ravintolassa missä kävimme, tämä perimmäisiä syitä miksi tykästyimme aikoinaan tähän paikkaan. Ostosreissuilta tarttui myös mukaamme pieni kamasutra projektiamme varten. Ostimme opuksen pienestä kirjakaupasta ja kassalla vanha täti hymyili kovasti ostoksellemme :D

Myöhemmin hotelllilla päädyimme kokeilemaan muutamia uusia asentoja Kamasutran selauksen innoittamina:

http://www.sofeminine.co.uk/relationships/album856252/sex-positions-kamasutra-sex-positions-0.html#p5

http://www.sofeminine.co.uk/relationships/album856252/sex-positions-kamasutra-sex-positions-21211671.html#p18

Mieheni tykkäsi varsinkin "X-rated" asennosta, koska hänellä oli kuulemma varsin hyvät maisemat kyseisessä asennossa! :) Opuksessa suurin osa asennoista näytti siltä, että normaali ihminenki niihin pystyy ilman suurempaa akrobatiaa, joten luvassa on varmasti myöhemmin kommentointia muista asennoista.

2 kommenttia:

  1. Moi... Kiitos hyvästä blogista. Olen vaimokkeen kanssa hyvin samassa tilanteessa, eli pieni seksielämän virkistäminen olisi paikallaan. Näiden lukeminen antoi rohkeutta ehdottaa tätä vaimokkeelle. Kiitoksia siis tästä. Niin ja koska saamme kuulla lisää????

    M30

    VastaaPoista
  2. Tämä kommentti mennyt kokonaan ohi, pahoittelut! Mutta kiva kuulla, että blogini on inspiroinut teitäkin :)

    Tällä hetkellä olen "kesätauolla", mutta loppukesästä on tarkoitus taas palata aiheen pariin.

    VastaaPoista