lauantai 23. helmikuuta 2013

Kokeilu #6 - Seksilelu miehelle

Nykyään on Suomessakin jo sallittua ja muodikasta mainostaa seksileluja TV:ssä prime time -ohjelmien lomassa, kuten kaalimato.com "sauvakävelyllä" -mainoksillaan on osoittanut. Ainakaan itse ollut törmännyt vastaaviin mainoksiin aikaisemmin. Toki moni nainen on ostanut itselleen lelun jos toisenkin ennen näitä mainoaksiakin. Myös miehet ovat ostaneet itselleen leluja, mutta tuskin kukaan näitä ostaneista on asiasta hiiskunut. Jostain syystä miesten seksilelut ovat saaneet huonon maineen - "vanhat pojat makuukammereissaan pupattavien barbaroidensa kanssa". Ehkä tästä syystä moni nainen pitää leluja hankkineita miehiä jonkin sortin pervoina tai vastaavaa. Tässä kohtaa täytyy myöntää, että itsekkin omasin nämä ehkä hieman vanhahtavat ajatukset kunnes päädyin ostamaan lelua yhdessä miehelleni!

Olimme jo tämän projektin alussa ostaneet minulle näppäräksi osoittatuneen hieromasauvan, joten mieheni oli ihan tasapuolisuuden nimissä oikeutettu omaan leluun. Oikea syy miksi tähän päädyimme oli oikeastaan siinä että edessä häämötti elämänvaihe, jossa jouduin työn perässä olemaan viikot toisella paikkakunnalla. Toki aloite tuli miehen puolelta ja jouduin sitä hieman sulattelemaan, mutta se sopi hyvin myös projektimme puitteisiin. Näin ollen teimme tästä niin sanotun virallisen toiveen :)

Lelulle asetetut vaatimukset oli omasta puolestani vaatimattomat. Ainoastaa se, että mieheni voisi käyttää sitä kun olin poissa ja sekä silloin kun harrastaisimme seksiä yhdessä. Mieheni oli sitä mieltä, että lelun tulisi olla ehdottomastin jonkinlainen tekovagina. Päätimme siis alkaa tutkimaan verkkokauppojen sisältöä jälleen kerran, itse tosin tällä kertaa vilkuilin lähinnä vierestä mieheni keskittyessä asiaan enemmän. Yllätyin tarjonnan laajuudesta, erilaisia masturbaattoreiksi kutsuttuja leluja oli pienestä taskukoosta puolikkaan vartalon kokoisiin hirvityksiin :D En voinut uskoa sitä tarjonnan määrää, erilaisia leluja oli sivutolkullaa. Oli suuta, peppua ja vaginaa, moottorilla sekä ilman. Myös tuotteiden hinnat vaihtelivat kovasti, halvimpien ollessa muutaman kympin ja kalleimpien ollessa useita satasia.


Pitkän pohdinnan päätteeksi mieheni päätyi yllä olevan näköiseen leluun. Se kuulemma näytti tarpeeksi houkuttelevalta, hinta oli kohtuullinen verrattuna Fleshlight nimiseen tuotteeseen verrattuna ja se sisälsi jonkinlaiset hierovat nystyrät. Liukuvoidetta emme tarvinneet, lupasin lainata "omaani" miehelleni :)

Jälleen kerran saimme paketin muutaman päivän päästä ja mieheni innoissaan kuin pikkulapsi joululahjoista avatessaan pakettia. Itseäni tämä nauratti, mutta totesin mielessäni että hyvä että oli tyytyväinen hankintaansa. Hän kysyi heti paketin avattuaan, että mentäisiinkö kokoeilemaan sitä. Itse olin kovinkin väsynyt töiden jälkeen, mutta päätin suostua. Kaivoin esiin liukkarini, voitelimme lelun ja työnsin mieheni peniksen sen sisään. Mieheni nautinnosta päätellen, napakymppi ostos totesin :) Hyväilin häntä lelulla hitailla mutta varmoilla vedoilla, välillä pitäen lyhyitä taukoja. Muutaman minuutin jälkeen vaihdoin rivakampiin vetoihin ja huomasin mieheni laukeavan äänekkäästi nautinnosta. Kysyin että noinko hyvältä tuntui ja hän vastasi myöntävästi - päivän hyvä työ tuli tehtyä siis :)

Kyseinen lelu ei ole jäänyt pölyttymään meillä kaapin pohjalle tämän toiveen toteuttamisen jälkeen vaan mieheni on kuulemma käyttänyt lelua muutaman kerran itsekseen. Tämän lisäksi olemme käyttäneet sitä muutaman kerran yhdessä myös esileikin aikana. Lisäksi keksin lelulle täysin uuden käyttökohteen aivan hiljattain. Nimittäin kuukautisten aikana voin hyväillä sillä miestäni. Itse olen yleensä kovinkin haluton kuukautisten aikaan, joten tämä on oiva apuväline miehen tyyydytykseen niinä kertoina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti