tiistai 5. helmikuuta 2013

Kokeilu #1 - Alkukankeuttako?

Kuten tuossa ensimmäisessä bloggauksessani totesin, projekti on ollut käynnissä vuoden alusta lähtien. Näin ollen ajattelin valoittaa hieman etä mitä tähän mennessä olemme tehneet ja kokeilleet ja mitä on luvassa seuraavaksi.

Molemmat meistä odottivat tämän "projektin" alkamista innolla, joten ajattelin hieman panostaa alkuun ja varasin ajan itselleni sokerointiin. En jostain syystä ole kovinkaan mieltynyt omaan häpykarvoitukseeni, joten tykkään pitää paikat karvattomana. Miehelleni kuulemma "tavara" kelpaa ihan kummin vain! :)

Sitten asiaan, meillä oli projektin ensimmäinen toive täytettävänä ja minä olin saanut kunnian olla se kenen toive täytettiin ensimmäisenä. Toiveeni oli että ostaisimme yhdessä minulle vibraattorin ja käyttäysimme sitä yhdessä. Toive oli pieni ja vaatimaton, mutta en ole omistanut dildoa tai vibraattoria parisuhteemme aikana. Nuorempana moisen omistin mutta yhteen muuttaessa heitin sen roskiin häveliäänä.

Emme siis olleet ikinä yhdessä käyttäneet seksileluja, saatikka ostaneet moista, joten asiassa riitti tekemistä. Yhdessä siis selailimme suomalaisia netissä olevia seksikauppojen verkkopalveluita ja päädyin pitkällisen pohdinnan tuloksena suosittuun kaalimatoon. Pieni vihreä kapistus, joka kuulemma ei jätä ketään kylmäksi - kelpaa minulle!

Paketti saapui muutamassa päivän kuluttua tilauksesta ja olin jo innoissanu pelkästä paketin avaamisesta. Tuttuni olivat laitetta joskus kehuneet ja nettikin näytti olevan täynnä positiivisia kokemuksia, joten ostos ei voinut olla huono (ja ei se ollutkaan ;) Pistin miehelleni tekstaria, että tulee töistä suoraan kotiin ja mainitsin, että paketti odottaa. Mieheni saapui muutaman tunnin kulutta ja yhteistuumin siirryimme makuuhuoneen puolelle aukaisemaan pakettia.

Paketista paljastui odotetunlainen kapistus ja liukuvoide. Sipaisin liukuvoidetta sauvaan ja sanoin miehelleni, että nyt sitten mennään ja näytin hänelle kuinka sauvaa käytetään. Mieheni innostui asiasta heti ja pyysin häntä ottamaan ohjat sekä opastin häntä hyväilemään sauvalla itseniä. Ohjeet menivät aika hyvinkin perille ja tulin hyvinkin nopeasti. Tämä oli autuaalinen tunne! Kaikki nämä vuodet olin vain salaa toivonut, että saisin mieheltäni joskus seksilelun lahjaksi mutta nyt se oli totta.

Ts. vinkki miehille, vaikka naiset sanovat etteivät halua seksileluja, niin jos tyttöystäväsi ei omista parisuhteessanne moisia - hankkikaa edes yksi niin ette tule katumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti