torstai 26. syyskuuta 2013

Kokeilu #13 - Peppuseksiä osa #2 (anilingus, roolien vaihto)

Kevään arkistoja osa 1.

Olen huomannut, että miehiä on kahta niin sanottua eri lajia. On "tissimiehiä", jotka tykkäävät enemmän rinnoista ja sitten on "peppumiehiä", jotka rakastavat naisten muodokkaita peppuja. Kuten olen jo muutamaan otteeseen tuonut esille mieheni on niin sanottu peppumies ja hän selkäesti tykkää hyväillä peppuani. Tämä näkyy siten, että aika ajoin saan herätyksen hellällä pakaroiden suutelulla ja hieronnalla, joka päätyy lopulta pepun hyväilyyn nuolemalla. Toki peppuseksiä on ruinattu tasaiseen tahtiin vuosien saatossa sitä kuitenkaan enempiä saamatta. Mutta siitä lähtien kun mieheni valikoi eroottiseksielokuvaksi filmin, jossa miehet ja naiset kummatkin harrastivat pepun nuolemista, päässäni on pyörinyt ajatus: haluaako hän myös minun tekevän samaa hänelle?

Kyseinen seksin muoto vaikutti hieman oudolta mielestäni, mutta huomasin pohtivani voiko se olla niin kamalaa? Mieheni kuitenkin tekee sitä minulle ja tuntuu nautivan siitä itsekkin? Peppusuuseksin vastaanottiminen ei myöskään enää tunnu itsestäni mitenkään pahalle - varsinkin kun siihen ei rynnätä heti ensimmäiseksi. Ei siitä toki itsessään orgasmia saa aikaiseksi, mutta se yhdistettynä klitoriksen hyväilyyn sormin tai hieromasauvan kera takaa normaalia voimakkaamman orgasmin itselläni.

Ajatusta pyöritellessäni mieleeni muistui myös Sex and the City -sarjan koomiset tilanteet kyseisestä seksinmuodosta, kun siveellisenä pidetty Charlottekin tokaisi normaalisti harrastavansa tätä miehensä kanssa! :) Pohdintojeni päätteeksi päätin ottaa asiasta selvää asiasta - tarvitsin vain hienovaraisen keinon ottaa asia esille mieheni kanssa, sillä halusin tietää hänen toiveistaan enemmän. Eräänä päivänä lopulta hieman töksäyttäen kysyin häneltä asiasta suoraan ja sain hieman kaartelevan vastauksen, jonka pystyi tulkitsemaan myöntäväksi haluksi kokeilla asiaa. Avoin kommunikaatio omista mieltymyksistä ja haluista alkaa ilmeisesti toimia pikkuhiljaa :) Kuittasin miehelleni keskustelun päättyneeksi toteamalla leikkisään sävyyn, että kannattaa pitää varansa mitä toivoo - saatan vaikka toteuttaa toiveen.

Mainitsemastani keskustelusta ei lopulta kulunut kuin muutama päivä, kun tilaisuuteni koitti. Olimme viettämässä tavallista lauantai-iltaa saunan jälkeen sängyssä TV:tä katsellen ja tarjouduin siinä ohessa hieromaan mieheni kipeitä hartiota. Hivutin hieromistani määrätietoisesti aina hieman alemmas ja lopulta mentiin jo alaselän ja pakaroiden kohdilla. Hieronta oli muuttunut tässä ohessa hieman kiusoittelvammaksi ja samalla olin psyykannut itseäni suoritukseen. En tiedä oliko mieheni aavistellut jo alusta alkaen aikeitani, mutta siinä vaiheessa kun suutelin hänen pakaroitaan ja hyväilin hänen penistään asiasta tuskin oli epäselvyyttä... :) Lopulta pääsin vaiheeseen, jossa pyysin häntä sijoittamaan kaksi tyynyä alavatsansa alla jotta saisin suoran pääsen ns. leikkialueelle. Samaan hengenvetoon kaivoin yöpöydän laatikosta mansikan makuisen liukuvoiteemme ja hänen asetuttuaan paikoilleen levitin sitä odottavaan peppuunsa.

Hieman pakaroiden suutelua ja nuolentaa, siirtyminen ja ensimmäinen lipaisu.. Mitään kamalaa ei tapahunut ja se maistui mansikalle. Muutama lipaisu lisää ja tiedustelu miehelle miltä hänestä tuntui. Hyvälle kuulemma tuntui :) Jatkoin kokeilemalla nuolemista eri tavoin ja eri kohdista yhdistettynä peniksen hyväilyyn käsin eikä aikaakaan kun sain mieheni laukeamaan. Tehtävä suoritettu, onnittelin itseäni mielessäni ja jälleen uusi keino seksileikkien arsenaaliimme :)

Vinkkejä itse toimintaan:
* Käykää suihkussa yhdessä ennen leikkiä, tämä valmisteleva toimi voi olla jo osa esileikkiä
* Aseta kumppani mahalleen asentoon ja nosta alavartoloa tyynyillä tai pyydä häntä olemaan puoliksi kontallaan. Asetu itse kumppanisi taakse, näin saat suoran pääsyn peppuun, kiveksiin sekä penikseen.
* Käytä makuliukuviodetta tai vastaavaa, jos pelkäät nuolla ns. paljas peppua tai kaipaat vaihtelua. Puhdas peppu ei maistu oikeastaan miltään, joten sitä on turha pelätä!
* Aloita hitaasti pakaroiden hieronnasta sekä hyväilystä, tästä on luontevaa siirtyä eteenpäin
* Muista hyväillä myös kiveksiä ja/tai penistä
* Pyydä partnerilta apua tarpeen vaatiessa! Sinulla on vain kaksi kättä ja ne eivät riitä levittämään pakaroita ja hyväilemään penistä samaan aikaan.


5 kommenttia:

  1. Voi miten kiva kun miehesi suostuu moiseen "roolien vaihtoon"! Veikkaan että peppuseksiä vonkaavat miehet saattaisivat jopa saada sitä vähän useammin, jos suostuisivat olemaan myös itse vastaanottavana osapuolena :D Itse olisin ainakin paljon kiinnostuneempi, jos saisin tehdä samat temput toiselle.

    VastaaPoista
  2. Meillä on aika samanlainen tilanne meneillään. Mieheni on myös näitä peppumiehiä, mutta itseäni myös arveluttaa hieman olla se nuoleva osapuoli.. hmm :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä vain reippaasti kokeilemaan, mutta muistakaa hoitaa nuo valmistelut hyvin. Eli kunnon pesulla käynti alle, niin hommasta ei mene maku niin sanotusti :)

      Poista
  3. Koska tulee päivitystä blogiin? :)

    VastaaPoista