lauantai 23. marraskuuta 2013

Kokeilu #14 - Vaginapumppu

Moi kaikille pitkästä aikaa, valitettavasti hieman kiireet painaneet päälle ja tästä syystä jäänyt vähemmän aikaa päivitellä tänne kuulumisia. Tänään on vuorossa keväältä/kesältä unholaan jäänyt kokeilu :)

Itseäni vaivaa usein varsinkin kuukautisten jälkeen kiusalliset ns. kosteuteen liittyvät vaikeudet. Tätä tapahtuu aina silloin tällöin. Vaikka haluja olisi mutta paikat pysyvät kuivana kuin Sahara, eikä liukuvoiteistakaan näissä tapauksissa pääasiassa ole muuta kuin haittaa. Eräänä päivä jälleen ongelmaa tutkiessani netistä törmäsin kirjoitukseen, jossa kehoitettiin koittamaan ns. vaginapumppua. Itse en ollut kyseisistä härveleistä ikinä kuullutkaan, joten suuntasin kaivamaan niistä lisätietoa :) Kyseiset laitteet ovat nimensä mukaisesti pumppuja, jotka painetta käyttäen parantavat alapään verenkiertoaa, lisäävät tuntoherkyyttä ja näin ollen myös saavat paikat kostumaan helpommin. Itse laitteet näyttivät ei niin esteettisiltä muovikuvuilta, joista lähti letku käsipumppuun - paremmissa malleissa näytti olevan jopa vibraattori mukana. Mutta vuosia rasittaneen ongelman takia päätin ettei moinen pikkuseikka estänyt kokeilemasta!

Sopivan pumpun metsästäminen oli jo melkein oma tarinansa - suurin ongelma asiassa oli pumppujen kuvun koko. Vertailin useita eri malleja ja kaikki vaikuttivat kooltaan liian suurilta omaan kroppaani nähden mutta viimein löysin alla näkyvän mallin eräästä verkkokaupasta. Mikä parasta tämä kyseinen malli näytti sopivan naiselliselta :)


Miehelleni en tästä ostoksestani kehdannut aluksi kertoa, halusin itse ensin kokeilla olisiko tästä jotain apua ongelmaan. Jälleen kerran paketti saapui muutaman päivän päästä tilauksesta ja hain paketin SmartPostista. Tässä vaiheessa työtyy kiittää Postia, SmartPost kun on mitä mahtavin oivallus - enää ei tarvitse hakea pakettaja postista posket punaisena! Paketista paljastui odotetunlainen ja kokonainen söpö vaalueanpunainen pumppu, joten vertailuni eri mallien välillä oli tuottanut ilmeisesti tulosta.

Ensimmäinen kokeilukertaani pumpun kanssa voisi kuvailla epäonnistuneeksi. Paine tuntui mukavalta, mutta jotenki jäi olo että tässäkö tämä oli ja varsinainen odotettu vaikutus jäi kovin vajaaksi. Myöhemmin paljastui, että en ollut saanut kunnollista painetta aikaiseksi koska en ollut voidellut liukuvoiteella tiivisteiden reunoja / ihoa (huom, lukekaa pumpun ohjeet). Tuon niksin kun oivalsin, niin käyttökokemus nousi huomattavasti positiivisemmaksi ja paikatkin alkoivat kostua kunnolla.

Miehelleni lelun tai laitteen esittely vaikutti hieman nololta, mutta projektimme hengen mukaan toin asian esille ja vähemmän yllättäen mieheni oli asiasta innoissaan kuin kuin pikkulapsi! :) Olemme ottaneet lelun sittemmin osaksi esileikkejämme myös silloin kuin sille ei ole ollut varsinaista tarvetta. Näin ollen uskallan suositella muitakin samankaltaisista ongelmista kärsiviä naisia kokeilemaan tätä keinoa, ja vaikka ei ongelmia ei olisi on tämä mielestäni ihan mukava lisä esileikkien arsenaaliin.


Yleisiä ohjeita pumpun käyttöön:

1.) Lue pumpun ohjeet :)

2.) Karvoistus, jos omaat karvoitusta joudut todennäköisesti harventamaan sitä. Pumppu ei saa kunnollista painetta aikaiseksi, jos sen ja ihon väliin jää runsaasti karvoitusta.

3.) Käytä liukuvoidetta tai vastaava tuotetta kuvun reunoihin, näin se saa paremman pidon ihosta.

4.) Aseta pumpun kupu paikalleen ja aloita rauhallinen pumppaaminen. Heti ei kannata pumppailla kaikella vimmalla, vaan kannattaa pysähtyä ja tunnustulla miltä paine tuntuu.

1 kommentti:

  1. Moooi, mitenkä teidän joulu meni? Saitko "kovia" paketteja??? Onko tullut uusia juttuja kokeiltua? Lukisin mielelläni lisää??? M32

    VastaaPoista