tiistai 10. syyskuuta 2013

Kesätauko vihdoin ohi!


Heippa kaikille lukijoille ja tukijoille! :)

Kesätauko pääsi hieman venymään, mutta ei huolta täältä ollaan tulossa takaisin. Haluan näin alkuun kiittää kaikkia seuraajia ja lukijoita! On mukava kuulla, että muillakin on ollut mukavia hetkiä tämän blogin parissa.

Ennen tauolle jäämistä varastooni oli kertynyt muutamia kokeiluja, joista en ollut vielä ehtinyt kirjoittaa ajatuksiani tänne. Joten ajattelin aloittaa tämän syksyn kirjoitukset näistä aiheista, kunhan vain löydän muistiinpanoni. Kyllä, luit oikein projektista on oikein muistiinpanot! :)

Innokkaimmat ovat jo kyselleet mitä olemme kesällä päässeet kokeilemaan. Kesä meni meillä aikarauhallisissa merkeissä, päätimme hieman ladata akkuja ja ottaa projektin kanssa rauhallisesti. Tuona aikana päivittelimme hieman ajatuksiamme ja tuntemuksiamme sekä toivelistojamme syksyn varalle. Kerkesimme toki myös uusia asioita koettamaan, mutta niistä hieman myöhemmin kun olen saanut nuo muutamat roikkumaan jääneet kokeilut kerrottua.

PS. Sen verran voin tulevasta paljastaa, että luvassa on pienimuotoinen ns. "peppu-maraton". Päätimme nimittäin tutustua mieheni hartaista toiveista johtuen peppuleikkeihin vaikka omasinkin niihin suuria ennakkoluuloja :)

Syksyisin terveisin,

Maija :)


1 kommentti:

  1. Hu Huu, vieläkös sitä siellä ollaan? Täällä jo malttamattoman odotellan "peppu-maratonin" satoa.. ;)

    VastaaPoista