keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kokeilu #11 - Enemmän suuseksiä naiselle

Kirjoitin jo aiemmin suuseksistä, ja tuolloin näkökulmana oli tilanne jossa nainen antaa suuseksiä miehelle. Nyt on tarkoitus käsitellä kolikon toinen puoli, eli mies antamassa suuseksiä naiselle :) Mieheni on itse kova haluamaan suuseksiä, mutta kovin huonomuistinen antamaan sitä. En tarkoita ettenkö sitä häneltä saisi, mutta sitä olisi mukava saada useammin ja hieman paremmalla tekniikalla. Näin ollen otin asian esiin hienovaraisen toiveen muodossa. Vastareaktiona sain tietysti kysymyksen jossa tiedusteltiin mikä vika nykyisessä "tekniikassa" on. Päädyin antamaan ohjeistuksena pienen muistilistan miehelleni:

1.) Suuseksi ei ole esileikki! Itse en tykkää että haarojeni väliin hypätään heti ensitöikseen kylmiltään. Toisin sanoen haluan olla jo hieman kiihottunut ennen kuin saan suuseksiä. Suutelu, vartalon suutelu / nuoleminen ja hitaasti asiaan siirtyminen on hyvästä.

2.) Parta pistää tai kutittaa, joten turhaa haarojen hankausta sängellä tulisi välttää! :)

3.) Suuseksiä voi antaa eri asennoissa, aina ei tarvitse maata perusasennossa selällään ottamassa sitä vastaan. Tämä ohje toki koskee myös itseäni, minun täytyy vain rohkeasti valita se asento mistä sillä hetkellä pidän. Muita asentoja on jo aikaisemmin mainitsemani kylkiasento (vaihtoehto 69:lle), jossa molemmat voivat antaa suuseksiä, kontallaan olo, partnerin "kasvoille" istuminen jne.

4.) Sormen sisään työntely ja nuoleminen ei toimi samaan aikaan vaikka pornoelokuvat kuinka sitä tyrkyttäisivät. Sormeilua ja nuolemista voi toki vuorotella ;)

5.) Kärsivällisyys on valttia! ;) Mitä rennompi antaja itse on, sitä rennompi kieli on ja sitä paremmalle suuseksi tuntuu vastaanottajasta. Näin ollen antajan tulee omata hyvä asento suoritukseensa.

6.) Piristyskeinona voi käyttää melkein mitä vain jääkaapista saattuu löytämään tai vastaavasti tarkoitukseen valmistettuja makutuoteitta.

7.) Katsekontakti!

1 kommentti:

  1. Ollaan me naisetkin nähtävästi niin erilaisia, mulle ainakin sormetus ja nuoleminen samaan aikaan toimii ja lujaa..

    VastaaPoista