lauantai 11. toukokuuta 2013

Palautetta ja kysymyksiä

Moi taas kaikille pitkästä aikaa! Viime kerrasta on vierähtänyt tovi ja olemme saaneet jälleen joitain kysymyksiä sekä palautetta :)

Ensimmäinen kysymys liittyy blogin päivitystahtiin, ei blogia tai projektia ei ole haudattu. Allekirjoittaneella on ollut pääasiassa hieman kiire työelämässä, joten energiaa blogin päivitykseen ei aina ole riittänyt. Projekti jatkuu yhä ja blogiakin päivitetään aina uusien toiveiden ja kokeiluiden ilmaantuessa :)

Seuraava kysyjä oli pohtinut miksi emme ole koittaneet peppuseksiä. Kysyjä ilmeisesti tarkoittaa anaaliyhdyntää peppuseksillä, ja vastaus on hyvinkin yksinkertainen - en tykkää siitä kuten jo aikaisemmin bloggasin. Mieheni on toki asiaa toivonut, mutta olemme päättäneet yhteisessä ymmärryksessä siirtää toiveen toteutumista tulevaisuuteen. Tulemme varmasti kyseisen toiveen jossain vaiheessa toteuttamaan, mutta haluan edetä asian suhteen pienin askelin. Hyvänä esimerkkinä askelista tähän suuntaan oli suostuminen analingukseen vaikka en ollut ollenkaan varma aluksi toiveen toimivuudesta (Toive #8).

Viimeinen kysymys liittyy liittyy toive #10:n toteuttamiseen. Kysyjä tiedustelee, että miksi en antanut elokuvista tarkempaa kuvausta tai arvostelua ja kuinka katsomme niitä. Syynä tähän on se, että blogia kirjoittaessa emme olleet katselleet kaikkia tilaamiamme elokuvia. Uusista elokuvista olemme katsoneet yhdessä vasta kahta ensimmäistä - seksileluja käsittelevä opetuselokuvaa sekä pariskunnille suunnattua juonellista elokuvaa. Viimeistä elokuvaa olen mieheni kiinnostuksen ymmärtämiseksi vilkaissut pienen pätkän nopeasti. Sitten kysymyksen toisen osaan; katsomme elokuvat pääsääntöisesti yhdessä olohuoneen sohvalla tai makuuhuoneessa sängyllä makoillessa :) Elokuva pistetään yleensä vain pyörimään ilman sen suurempia seremonioita ja suunnitelmia. Jossain vaiheessa sitä vain sitten huomaa aloittavansa hyväilyvänsä toista tai itseään, joka johtaa eteenpäin. Jos kyseessä opetuksellisempi elokuva, niin sitä pyritään katsomaan aina opetusjakson loppuun. Usein näissä tapauksissa olemme päätyneet siihen, että jos nautinto opetusjaksoa katsellessa karkaa liian suureksi niin on sallittua hyväillä niin sanotusti itsensä loppuun asti. Varsinaisia oppeja sovelletaan sitten myöhemmässä vaiheessa. Elokuvan katseleminen ja neuvojen soveltaminen samaan aikaan ei vain luonnistunut ainakaan meiltä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti