lauantai 8. kesäkuuta 2013

Kokeilu #12 - Seksiä luonnonhelmassa

Edellisestä bloggauksesta on taas hetki vierähtänyt ja kesäkin on jo alkanut. Tämän kertainen toive oli vuorostani mieheni ja hän esitti, että harrastaisimme seksiä makuuhuoneen ulkopuolella. Toive oli itse asiassa kummankin meidän listassa, mutta hän kerkesi ensimmäisenä ehdottamaan sitä virallisesti :)

Paikan valinta seksin harrastamiselle makuuhuoneen ulkopuolella oli hyvinkin nopean päähänpiston tulos. Päätimme yhdistää seksin yhteiseen lenkkeilyhetkeemme luonnonhelmassa! Meillä on tapana käydä yhdessä lähellä olevan järven ympäri lenkillä. Kyseinen lenkkipolku kulkee järven ympäri metsässä ja sen varrella on lukuisia pienempiä polkuja syvemmälle metsään jotka olisivat oivia paikkoja toiveen toteuttamiselle :)

Kun seuraava yhteinen lenkkihetkemme koitti, päätimme ottaa kauniista säästä irti ja noin puolissavälin lenkkireittiä löysimme sopiva syrjäiseltä näyttävän polun. Päätimme jatkaa matkaa polkua pitkin ja tähyilimme suojaisempaa leikkipaikkaa. Varsinkin aamupäivisin varsinaisella lenkkipolulla on välillä ihmisiä ruuhkaksi asti, joten emme halunneet jäädä muiden nähtäville. Muutaman minuutin kävelymatkan päässä lenkkipolusta löysimme suojaisen suuren kuusen, jonka alla oli oiva paikka toiveen toteutukselle. Sopivan paikan etsiminen oli toiminut käytännössä esileikkistä, sillä olimme kumpikin täysin valmiita rakastelemaan ilman sen suurempia lämmittelyjä. Vain muutama kiihkeä suudelma housuja alas vedettäessä ja pääsimme nauttimaan toisistamme.

Olimme jo ennakkoon pohtineet, että mikä paras asento olisi asento. Valitsimme asennon, jossa nojaisin käsin puuta vasten ja mieheni ottaisi minut takaapäin :) Koetimme olla pääasissa hiljaa etemme herättäisi huomiota, mutta huohotus ja muut äänet kuuluivat varmasti pienen polun varrelle. Rakastelumme oli lähes yhtä kiihkeää kuin seurustelumme alkuaikoina! :)

Lopetettuamme leikkimme puimme vaatteet takaisin yllemme ja päätimme jatkaa lenkkimme loppuun. Juuri kun olimme päässeet takaisin pääpolun varteen takaisin, vastaamme tuli lapsiperhe koiransa kanssa ja suuntasivat juuri siihen suuntaan josta tulimme. Perheen mentyä repesimme mieheni kanssa molemmat nauramaan. Mitä vanhemmat olisivat lapsillee sanoneet jos olisivat yllättäneet meidät polun varrelta puun alta! Siinä olisi ollut varmasti selitys tai parikin paikallaan lapsien ihmettelyyn, jos olisivat huomanneet meidät puun alta.

Näin jälkikäteen kommentoituna kokemus oli kummankin mielestä mukavaa vaihtelua perinteiseen makuuhuoneeseen ja suunnittelimme jo pientä piknik-retkeä johonkin mukavaan paikkaan. Viltin päällä rakastelu vaikkapa heinäpellossa kun on osa suomalaista kansallisromantiikkaa, jota olisi mielestäni kiva kokeille. Ainut miinuspuoli ulkona peuhaamisessa on kesällä pörräävät hyönteiset ja se että lasti valuu enemmin tai myöhemmin alushousuihin minkä jälkeen on kovinkin epämiellyttävää jatkaa lenkkeilyä :D

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Teidän blogissa on ilmeisesti anonyymi kommentointi estetty, joten tuon teille "kiltin blogin pitäjän kiitokset" blogistanne, koska hän ei itse tietenkään voi kommentoida omalla nimellään. Enkä kommentoisi minäkään omalla nimelläni, koska minullakin on ihan tavallinen elämä, enkä halua oman blogiharrastukseni häiritsevän sitä. Eli olkaapa hyvä - tässä nyt siis välitin kiitokset eteenpäin, ja alkunperin anonyymin repliikin löytää omasta blogistani, tästä linkistä:

    http://peppuun.blogspot.fi/2013/05/ei-lupaa-eika-peppuseksia.html

    Oma parannusehdotukseni: Mitä jos laitatte kommentit erillisen hyväksynnän jälkeen julkaistaviksi? Silloin ymmärtääkseni anonyymitkin voisivat kommentoida, koska vain "asialliset" kommentit tulisi julki?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset viestinvälityksestä, nyt pitäisi olla anonyymi kommentointikin sallittua! :)

      Poista