keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kokeilu #9 - Etäseksiä (Skype-seksiä)

Kuten aikaisimmissa kirjoituksissani totesinkin, olemme joutuneet kokemaan projektimme suhteen uusia haasteita allekirjoittaneen työmatkoista johtuen. Käytännössä työskentelen viikot toisella paikkakunnalla ja jouduimme pohtimaan erinäisiä keinoja projektimme ylläpitämiseksi. Olimme vahvasti sitä mieltä, että emme halua jättää leikkiä niin sanotusti kesken, joten pohdimme eri ideoita ongelman ratkaisemiseksi.

Mieheni vitsistä lähtenyt idea oli, että mitä jos harrastaisimme tarpeen tullen niin sanottua virtuaaliseksiä Skypen välityksellä. Idea oli mielestäni itse asiassa todella hyvä, toteukseen tarvittavat tarvikkeet oli jo käytännössä valmiina. Tarvitaan vain tietokone, jossa web-kamera, Skype-ohjelma, mahdollista rekvisiittaa, reipasta mieltä ja seksihaluja :)

Muutamia linkkejä aiheesta:
http://www.lelo.com/news/mastering-the-art-of-skype-sex
http://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/skype-video-sex#slide-1

Alkuun pääsee seuraavilla tarvikkeilla:
* Tietokone
* Web-kamera, ellei tietokoneessa ole sellaista valmiina
* Skype-ohjelma ja -tili (http://www.skype.com/)

Näillä eväillä päädyimme jatkamaan projektiamme, ja se on toiminut yllättävän hyvin. Nyt voi nopeasti tarpeen tullen soittaa omalle rakkaalleen kun tekee mieli :) Ilman tätä ratkaisua kumpikin olisi todennäköisesti päätynyt harrastamaan sooloseksiä viikkojen aikana omissa oloissaan. Tokihan kummallakin on apuvälineensä, mutta oman partnerin kanssa juttelu sekä nautinnon jakaminen kahdestaan ovat ainakin omasta mielestäni intiimimpi ja parempi tapa!

Olemme harrastaneet Skype-seksiä idean syntymisen jälkeen ehkä noin kerran viikossa. Huom. Se on myös oiva tapa kuluttaa aikaa vieraalla paikkakunnalla :) Käytännössä homma toimii hyvin yksinkertaisesti: kannettava sänkyyn mukaan, soitto rakkaalle ja leikkimään. Ensimmäiset kerrat toki hieman jännitti, että mitä sanoa tai tehdä mutta lopulta kuitenkin kyseessä on itsensä hyväilemisestä partnerin edessä. Eli samat säännöt pätevät - kun itse nauttii, niin vastapuolikin nauttii. Alussa oli myös hieman teknisiäongelmia. Kannettavan web-kameraa ei saanut säädettyä hyvin, joten ostimme erillisen kameran. Samalla myös kuvan ja äänen laatu parani huomattavasti, mistä mieheni oli mielissään :) Myös kameran sijoittelu oli aluksi hankalaa, mutta kun löysi sopivan paikan niin ongelmaa ei ole ollut sittemmin.

Loppuyhteenvetona voisin todeta, että ainakin meillä on ollut mukavia hetkiä tämän jälkeen Skypen parissa. Sitä tavallaan odottaa missä vaiheessa viikkoa/iltaa puhelu mahtaa tulla tai pohtii että pitäisikö yllättää oma rakas uusien alusvaatteiden esittelyllä :) Suosittelen ehdottomasti kaikille pareille, jotka ovat samassa tilanteessa ja omaavat hieman seikkailuhenkeä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti